The CUP : CBD
Renovaties

The CUP : CBD

The Cup maakt deel uit van het renovatieproject van het gebouw Groep Service in Erps-Kwerps. De intentie was om een warme en gezellige plek te creëren om te eten, of om een koffiepauze te houden.

De ruimte werd opgedeeld in twee verschillende zones. Er is een restauranthoek met tafels waar men kan lunchen, maar ook een loungehoek, afgezet met houten latten aan de muur om een gezellige sfeer te creëren.
De kitchenette met koffiemachine en koelkast werden ontworpen in dezelfde stijl zoals de rest van de ruimte. Dat zorgt voor een homogeen geheel.

De rode draad binnen D’Ieteren immo is duurzaamheid. We kozen er bijvoorbeeld voor om oude koffiekoppen opnieuw te gebruiken. Ze werden omgevormd naar lichtarmaturen.
Zowat vijftig koppen werden doorboord om nadien opgehangen te worden boven een lange bank.

In hetzelfde gebouw en op dezelfde verdieping richtten we ook een brainstormingsruimte in, met dezelfde uitstraling als The Cup. Een cyaan muur, latjes aan de muur die zorgen voor een warmere sfeer, een schilderij, een scherm om ideeën of presentaties te projecteren en verschillende zitplaatsen zorgen ervoor dat de collega's ongedwongen met elkaar kunnen praten.

Gegevens en credits

  • Programma : Herinrichting eetzaal en lounge
  • Architect : D’Ieteren Immo
  • Oppervlakte : m²
  • Jaar : 2019
We maken gebruik van cookies op deze site om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door onze website te consulteren, stemt u in met onze cookies policy.Meer informatie