Kronos Porsche Centre Louvain La Neuve
Consultancy

Kronos Porsche Centre Louvain La Neuve

Om de commerciële en auto-activiteiten van de Kronos Porsche groep beter te kunnen huisvesten, begonnen wij in de lente van 2018 met de bouw van een nieuwegarage. De constructie werd het jaar daarop afgerond en de opening eind maart 2019 was een heus succes.


De ruimte werd ontworpen in volledige overeenstemming met de richtlijnen van het merk: de garage biedt plaats aan een 20-tal nieuwe voertuigen in de showroom, een werkplaats met 16 bruggen, een prachtige luifel en een parkeergarage op het dak met meer dan 40 plaatsen.

Bovenal slaagden we erin om een van onze belangrijkste doelstellingen te realiseren, namelijk het ontwerp van een duurzaam gebouw. Hiervoor gebruikten we onder andere zonnepanelen (zowel klassieke als geïntegreerde fotovoltaïsche panelen die bijna het volledige gebouw bedekken) in combinatie met een warmtepomp, waardoor het volledige energieverbruik van het gebouw nagenoeg zelfbedruipend is.

Dit Porsche Centre is een nieuwe aanwinst in de portefeuille van D’Ieteren Immo. Het werd aangepast aan de behoefte van een consument die streeft naar perfectie. Het gebouw is een schoolvoorbeeld van de garage-activiteit van de toekomst!

Gegevens en credits

  • Programma: Porsche Center met Showroom, werkplaats, luifel (uitgerust met BIPV panelen) en overdekte dakparking
  • Architecten: Julien Barrère / D+A Mobil (MO gedelegeerd)
  • Oppervlakte: Grondoppervlakte: 3.495 m², totale vloeroppervlakte: 5.470 m², totaal volume: 34.540 m³
  • Jaar: 2018 - 2019
We maken gebruik van cookies op deze site om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door onze website te consulteren, stemt u in met onze cookies policy.Meer informatie