La Loge
Investeringen

La Loge

Creatie van het nieuwe toegangsgebouw op de site van D’Ieteren Erps-Kwerps.

Het oude toegangsgebouw van de D’Ieteren site in Erps-Kwerps was gedateerd. Het werd in 2017 vervangen door een nieuwe constructie en ook de toegang werd opnieuw aangelegd.

Dankzij het zuivere volume, de afgetekende lijnen en de mooi geïntegreerde identificatie krijgt het geheel een visueel coherente look en heeft het een duidelijke uitstraling voor de bezoekers van de site.

De kiosk is georganiseerd op twee niveaus. Het kantoor van de toegangscontroleurs bevindt zich op het gelijkvloers en de verdieping herbergt een aantal gemeenschappelijke functies zoals een kitchenette, vestiaires en toiletten. Er is een overdekte stelplaats voor fietsen aan de achterkant van het gebouw.

Tijdens de werken werd het nieuwe gebouw achter het oude gebouwd. Hierdoor konden de bouw- en afbraakfasen optimaal worden beheerd. De verhuizing van de activiteit toegangscontrole kon in één keer worden gedaan. Men verhuisde van het oude naar het nieuwe gebouw zonder dat de toegang tot de site onderbroken werd.

Gegevens en credits

  • Programma: Toegangsgebouw en signalisatie van de site.
  • Architect: D’Ieteren Immo
  • Oppervlakte: 78 m²
  • Jaar: 2017
We maken gebruik van cookies op deze site om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door onze website te consulteren, stemt u in met onze cookies policy.Meer informatie