Mobilis
Investeringen

Mobilis

Het project Mobilis - op de hoek van de Industrielaan en de Paepsemlaan - vormt letterlijk en figuurlijk de hoeksteen van een ambitieuze visie, waarbij een commerciële en productieve activiteit, een toekomstgerichte mobiliteit en doordachte stadsdeelontwikkeling hand in hand gaan.

Het project werd ontworpen in perfecte samenwerking met het bureau XDGA en de autoriteiten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Wij willen de site herontwikkelingen tot een multifunctioneel gebouw dat ook onderdak zal bieden aan de ‘garage van de toekomst’.
De kernwaarden van Mobilis – innovatie - duurzaamheid en flexibiliteit – ondersteunen het plan ontwikkeld door het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

De stedenbouwkundige vergunning werd in december 2019 door D'Ieteren Immo en het bureau XDGA (xdga.be) ingediend in de hoop tegen eind dit jaar 2020 de goedkeuring voor de bouwwerken te krijgen.

We maken gebruik van cookies op deze site om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door onze website te consulteren, stemt u in met onze cookies policy.Meer informatie