De vastgoedafdeling van de Groep D'Ieteren in België

Als vastgoedtak van de D'Ieteren-groep in België neemt D’Ieteren Immo het beheer op zich van het vastgoedpatrimonium dat nodig is voor de ontwikkeling van de activiteiten van de groep. Het gaat hierbij om kantoren, werkateliers, concessies, logistieke centra of parkings.

Onze activiteiten richten zich op de reconversie van sites en de zoektocht naar nieuwe assen van vastgoedontwikkeling in de semi-industriële en dienstensector, alsook op de residentiële markt waar we onze eindklanten vastgoedadvies en een vernieuwend gamma aanbieden.

De welvaart van het erfgoed waarborgen.
Onze Missie

De welvaart van het erfgoed waarborgen.

D’Ieteren Immo waakt over de bloei van haar patrimonium dat in sommige gevallen al decennia deel uitmaakt van de activa van de groep. In haar competenties streeft ze uitmuntendheid na door:

  • een strikt bestuur;
  • duurzaam beheer van haar vastgoedportefeuille;
  • lange termijn relaties met haar klanten, haar leveranciers en de autoriteiten;
  • een proactief en goed opgeleid team.
Investeren in het kader van een langetermijnvisie.
Onze visie

Investeren in het kader van een langetermijnvisie.

In lijn met de waarden die het familiale aandeelhouderschap van de D’Ieteren-groep in het vaandel draagt, vormt de strategie "Invest and Hold" die D'Ieteren Immo behartigt, de kern van haar duurzame aanpak.

Investeren in het kader van een (zeer) langetermijnvisie, zonder een snelle valorisatie, wat de codes van het beroep van vastgoedontwikkelaar grondig dooreenschudt.

De strijd tegen de opwarming van de aarde.
Onze verbintenis

De strijd tegen de opwarming van de aarde.

De bouwsector is voor een groot deel verantwoordelijk voor de uitstoot van broeikasgassen. D’Ieteren Immo stelt alles in het werk om haar ecologische voetafdruk te verkleinen, door middel van een breed actieprogramma op het gebied van biodiversiteit, onderzoek naar reduceren van het energieverbruik door middel van monitoring, de productie van groene elektriciteit op onze eigen sites maar ook de opslag van zelfgeproduceerde energie.

D’Ieteren Immo heeft de ambitie om in dit domein op de Belgische markt een voortrekkersrol te spelen.

31
Bedrijfslocaties
760k
Totale grondoppervlakte
40%
De mate van zelfopwekking van elektriciteit

Jaarverslagen

We maken gebruik van cookies op deze site om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door onze website te consulteren, stemt u in met onze cookies policy.Meer informatie